Pestolasagne

Klassikkolasagne saa makua pestosta ja juustocremestä.

valmistusaika 1h (kokoaminen 15min, kypsennys 40min)

Näitä aineksia tarvitset

8 ruokailijalle:

  • 2 rkl Jokipoika Gheetä eli kirkastettua voita
  • 800 g Naudan jauhelihaa
  • 5 dl Tomaattimurskaa
  • 2 pss Jokilaakson Juusto Créme
  • 2 dl maitoa tai lihalientä
  • 100 g pestokastiketta
  • 16 kpl lasagnelevyjä
  • 4 kpl tomaatteja

Tee näin:

Ruskista jauheliha kirkastetussa voissa, lisää tomaattimurska ja anna hautua noin 10 min kunnes kastike on saostunut. Yhdistä Juusto Créme ja maito/lihaliemi sekä pestokastike, sekoita tasaiseksi. Kokoa lasagne vuokaan kerroksittain ja leikkaa tomaatit viipaleiksi viimeisen kerroksen päälle. Jätä päällimmäiseksi reilu annos juustokastiketta. Kypsennä uunissa 160 asteessa 30-40 minuuttia. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.


Avainsanat
Tulosta resepti