Rapeat kanankoivet, “crispy chicken wingsit”, valmistuvat näppärästi uunissa.
Aromikas ghee ja tulinen chilisoossi maustavat rapeita siipiä uunin jälkeen. Jokipoika Ghee kirkastettu voi on täyttä maitorasvaa, joten paistaessa se ei pärski, ruskistu tai saostu.
Tarjoile wingsit täyteläisen dippikastikkeen kanssa, kuten perinteisen sinihomejuustokastikkeen kanssa tai helpon, valmiin Nacho & Taco cheddardipin kanssa. Sellerinvarret raikastavat kokonaisuuden.
Herkulliset suupalat toimivat sormisyötävänä välipalana tai osana illallista.
Näitä aineksia tarvitset
4-6 hengelle
- 1 kilo kanankoipia
- 2 tl suolaa
- 2 tl maissitärkkelystä
- 2 tl leivinjauhetta
- 1/3 pakettia Jokipoika Ghee kirkastettua voita
- 50 ml suosikkichilikastikettasi, meillä käytössä Frank’s RedHot -buffalosiipikastiketta
- Sellerin varsia leikattuna tikuiksi
- Juustokastike, esimerkiksi Nacho & Taco Cheddardippi
Tee näin
Sekoita kanankoivet, suola, maissitärkkelys ja leivinjauhe.
Aseta uunipellille ja anna levätä jääkaapissa 5 tuntia.
Kuumenna uuni 235 asteeseen. Paista kanankoipia 25 minuuttia. Käännä ja paista vielä noin 12 minuuttia.
Tee paistamisen aikana kastike. Sulata ⅓ paketti Jokipoika Gheetä pienessä kattilassa. Kun ghee on sulanut, lisää chilikastike ja sekoita sulatettuun gheeen.
Pyöräytä kanankoivet kastikkeessa. Nauti raikkaiden selleritikkujen ja tuhdin juustodipin kanssa!