Jokipoika Ghee Kirkastettu voi

Jokipoika Ghee valmistetaan voista sulattamalla ja poistamalla maidon muut osat: proteiinit, sokerit ja kivennäisaineet. Jäljelle jää puhdas maitorasva.


Ainekset

Ainesosat: Voi.

Ravintosisältö

Ravintosisältö/100 g: energia 3700 kJ/ 900 kcal, rasvaa 100g, josta tyydyttyneitä 70g, hiilihydraatteja 0g, josta sokereita 0g, proteiinia 0g, suolaa 0g. Laktoosia 0g.

LAKTOOSITON.

Säilytysohje

Säilytys +2 °C – +8 °C

Valmistusmaa: Alankomaat. Pakattu Suomessa

Ghee eli kirkastettu voi soveltuu paistamiseen voita paremmin

  • Jokipoika Ghee kirkastettu voi on täyttä maitorasvaa. Koska siinä ei ole vettä, vältyt ikävältä pärskimiseltä kun paistat kirkastetulla voilla!
  • Jokipoika Ghee kirkastetussa voissa ei ole maitosokeria, joten se ei ruskistu paistettaessa.
  • Jokipoika Ghee kirkastetussa voissa ei ole maitoproteiinia, joten se ei saostu.

Perinteisesti gheetä on käytetty ruokarasvana intialaisissa ruoissa. Ghee kirkastettu voi soveltuu erinomaisesti myös blinien ja kananmunien paistamiseen, kastikkeisiin ja leivän päälle!

Paistamalla kananmunat Jokipoika Gheellä, vältyt ikävältä pärskimiseltä.
Aromikas Jokipoika Ghee maustaa rapeita kanankoipia.