Jokilaakson Juuston uutuudet helmikuussa 2022 

Helmikuussa 2022 Jokilaakson Juusto tarjoaa uutuuksia vegaaneille ja tex mex -ruokailuun

Tex Mex -juustoihin tulinen uutuus kätevässä pakkauksessa!

Jokilaakson Juuston Nacho & Taco Cheddar Juustodippi Jalapeno on lempeän tulinen cheddarjuustokastike, joka on kehitetty erityisesti dippaamiseen ja kastikkeeksi tex mex -herkuille. Tuote valmistetaan Jämsässä.

Cheddarjuusto antaa dippiin täyteläisyyttä ja jalapeno potkua, ja se maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Kätevä kaatonokka on käytössä toimivaksi todettu. 

Herkulliset tuorejuustot uudistetuissa pakkauksissa

Aikaisemmin tutuksi tulleet, suositut Blackie-tuorejuustot on uudistettu. Niillä on nyt uusi nimi ja ilme: Blackiet ovat nyt Jokilaakson Juuston Tuorejuustot! Valittavana on kolme makua:

 Tuorejuusto valkosipuli, Tuorejuusto pippuri ja Tuorejuusto makea chili.

Ilo Vegaanin Tacoraaste – kaivattu vegeuutuus tex mex -ruokiin

Ilo Vegaanin Tacoraaste on cheddarin makuinen vegeraaste, joka on suunniteltu erityisesti tex mex -herkuille lisäämään makua ja täyteläisyyttä. Se on sisartuote huippusuositulle Ilo Vegaanin Pizzamurulle. Ilo Vegaanin Tacoraaste valmistetaan Jämsässä.

Ilo Vegaanin Tacoraaste sopii loistavasti tacoille ja nachopeltiin tai fajitojen päälle. Ilo Vegaanin Tacoraaste sulaa uunissa upeasti, joten sillä onnistuu myös uunifajitat ja quesadillat!

”Tex Mex -trendi on nyt ajankohtainen. Ilo Vegaanin Tacoraaste vastaa mainiosti vegaanien ja maidotonta ruokavaliota noudattavien tarpeeseen saada hyvä juustonkaltainen tuote eri tex mex -ruokien valmistamiseen”, sanoo toimitusjohtaja Esa Luomanperä Jokilaakson Juustosta. 

Ilo Cashewspread Blue – markkinoiden ainoa kasvipohjainen sinihomelevite

Ilo Cashewspread Blue on herkullinen, täysin kasvipohjainen sinihomelevite. Samettisen sileä ja täyteläinen premium-levite valmistetaan Jämsässä.

Levitteessä on kunnolla makua ja se maistuu niin maidotonta, vegaanista kuin sekaruokavaliota noudattaville sinihomejuuston ystäville.

Laadukas Ilo Cashewspread Blue sopii niin leivän päälle kuin ruoanlaittoon ja on täydellinen makuyhdistelmä päärynän, sellerinvarren ja ruissipsin kanssa.

Ilo Cashew Blue – kauan odotettu kasvipohjainen sinihomeuutuus

Ilo Cashew Blue on luomucashewpähkinöistä valmistettu, aidolla P. Roquefort -sinihomeella ja hapatteella kypsytetty herkku. Pitkän kypsytyksen ansiosta Ilo Cashew Bluessa on vahva maku ja lohkeava koostumus. Täysin kasvipohjainen herkku valmistetaan pienissä erissä käsin Suomessa kunnioittaen perinteistä sinihomejuuston valmistustapaa ja on todellinen artesaanituote.

”Kasvipohjaiselle, herkulliselle, aidolla sinihomeella valmistetulle sinihomejuuston korvaajalla on ollut kysyntää, ja nyt Ilo Cashew Blue vastaa tähän”, sanoo toimitusjohtaja Esa Luomanperä Jokilaakson Juustosta Jämsästä. 

Lisätietoja ja tuotetilaukset:

Esa Luomanperä

toimitusjohtaja

Jokilaakson Juusto Oy

puh. 0400 426187

sähköposti: esa.luomanpera@silva.fi