(4 hengelle)
- 8 pehmeää vehnätortillaa
- 200 g Silva kevätsipuli sulatejuustoa
- 40 g pinaattia pilkottuna
- 250 g kypsiä kanafileeviipaleita
- 1 hienonnettu paprika, tuoretta korianteria
- 150 g juustoraastetta
Levitä neljälle tortillalle sulatejuustoa, laita päälle pinaattia,
kanaa, paprikaa ja korianteria. Ripottele päälle juustoraaste.
Nosta loput tortillat päälle kansiksi. Paina tiiviisti
yhteen.
Paista quesadillat yksi kerrallaan pannussa keskilämmöllä,
molemmilta puolilta, kunnes pinta saa kauniin värin ja
juusto sulaa. Leikkaa quesadillat vastapaistettuina sektoreiksi.
Tarjoa heti.
Jokilaaksonjuusto.fi käyttää evästeitä, joiden avulla parannamme nettisivujen toimivuutta. Evästeet antavat tietoa siitä kuinka käytät sivustoamme, jotta voimme jatkuvasti kehittää sitä entistäkin toimivammaksi.OkLue lisää evästeistä