Näitä aineksia tarvitset:
- 2 dl vettä
- ½ pss kuivahiivaa
- 1 tl sokeria
- 1 tl suolaa
- 1/2 dl öljyä
- n. 4 dl vehnäjauhoja
- ½ prk ILO aurinkokuivattu tomaatti-hummusta
- ½ pkt pepperoniviipaleita
- maun mukaan vihreää chilipaprikaa viipaleina
- 100 g kirsikkatomaatteja viipaleina
- ½ -1 pkt Jokipoika sulatejuustoa viipaleina
- 200 g Jokilaakson emmentalraastetta
Tee näin:
Lämmitä vesi 42 asteeseen, lisää sokeri ja suola sekä pieneen jauhomäärään sekoitettu hiiva. Sekoita tasaiseksi ja jätä 10 minuutiksi kuplimaan. Lisää loput jauhot ja öljy, vaivaa tasaiseksi. Anna kohota kaksinkertaiseksi.
Taputtele taikina vuokaan, levitä päälle täytteet luetellussa järjestyksessä. Paista 250 asteessa 10-15 minuuttia.