valmistusaika 1h (kokoaminen 15min, kypsennys 40min)
Näitä aineksia tarvitset
8 ruokailijalle:
- 2 rkl Jokipoika Gheetä eli kirkastettua voita
- 800 g Naudan jauhelihaa
- 5 dl Tomaattimurskaa
- 2 pss Jokilaakson Juusto Créme
- 2 dl maitoa tai lihalientä
- 100 g pestokastiketta
- 16 kpl lasagnelevyjä
- 4 kpl tomaatteja
Tee näin:
Ruskista jauheliha kirkastetussa voissa, lisää tomaattimurska ja anna hautua noin 10 min kunnes kastike on saostunut. Yhdistä Juusto Créme ja maito/lihaliemi sekä pestokastike, sekoita tasaiseksi. Kokoa lasagne vuokaan kerroksittain ja leikkaa tomaatit viipaleiksi viimeisen kerroksen päälle. Jätä päällimmäiseksi reilu annos juustokastiketta. Kypsennä uunissa 160 asteessa 30-40 minuuttia. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.