Pimenevien syysiltojen ratoksi sekä miellyttävään illanviettoon porukassa sopii mainiosti tämä TikTokista tutuksi tullut videoresepti mehevän juustoisista nyhtöpossutacoista. Nyhtöpossun valmistusta varten tarvitset painekattilan. Vaihtoehtoisesti voit valmistaa nyhtöpossun hitaasti grillissä tai uunissa.
Näitä aineksia tarvitset nyhtöpossutacoihin:
- Tortilloja
- Nyhtöpossua liemineen
- Nacho & Taco Juustoraastetta
- Nacho & Taco Cheddar Juustodippiä
- Tuoretta korianteria
Näitä aineksia tarvitset nyhtöpossua ja mausteista lientä varten:
- Porsaan kassleria
- Suolaa
- Pippuria
- Paistoöljyä (esim. rypsi)
- 2-3 punasipulia
- 3 tai useampi chili
- Muutama valkosipulin kynsi
- Mustapippuria
- Muutama neilikka
- Korianterin siemeniä
- 3 laakerinlehteä
- Juustokuminaa
- Savupaprikajauhetta
- 1-2 tomaattia
- 500 g tomaattimurskaa
- 1-2 paprikaa
- Vettä
Valmistusohjeet:
1) Valmista aluksi nyhtöpossu ja liemi painekattilassa.
a. Mausta kassler suolalla ja pippurilla hieromalla mausteet kasslerin pintaan.
b. Paista kassler kuumalla pannulla niin, että se saa joka puolelta väriä pintaan.
c. Lisää pilkotut kasvikset, mausteet ja vettä painekattilaan kasslerin kera.
d. Liha ja liemi ovat valmista noin 1 tunnin ja 15 min päästä.
e. Nyhdä liha irti mureasta kasslerista kahdella haarukalla.
f. Mausta liemellä.
2) Kasta tortillat kokonaan mausteliemeen.
3) Nosta tortillat kuumalle pannulle ja lisää päälle juustoraastetta, cheddar-juustodippiä, nyhtöpossua sekä tuoretta korianteria.
4) Paista täytetyt tortillat pannulla puoliksi taittaen molemmin puolin niin, että juusto sulaa ja tacojen pinnasta tulee rapea.
5) Tarjoa mehevät tacot esimerkiksi guacamolen ja mausteisen nyhtöpossuliemen kera 😋
Katso alta kokkausvideo nyhtöpossutacoista 👇
Katso video-ohjeet nyhtöpossun ja mausteisen liemen valmistukseen suoraan Vili´s Kitchen Suomi-kanavalta!