Jokilaakson Juuston Silva-sulatejuustot valmistetaan huolella valikoiduista juustoista, voista, sulatesuoloista ja mausteista perinteisillä resepteillä. Käytämme vain aitoja raaka-aineita, emme lisää tuotteisiin keinotekoisia aromeja.

Maku on herkullinen!

Sulatejuustot ovat juustonsyöjien ympäristövalinta. Niiden valmistukseen voidaan käyttää myös juuston pakkauksessa muutoin hukkaan jääviä juustokantteja. 

Silva-sulatejuustot ovat monikäyttöisiä ja hyvin säilyviä. Sulatejuusto sopivat sellaisenaan leivän päälle, ja niillä lisäät täyteläistä makua myös kastikkeisiin, keittoihin, pataruokiin ja pastaan. 

Silva-sulatejuustoilla on pitkä historia: Osuuskunta Enigheten aloitti Silva-sulatejuustojen valmistuksen sodan jälkeen ja rekisteröi Silva -tavaramerkin vuonna 1956. Juustot valmistettiin tuolloin Helsingissä Kaarlenkadulla sijainneessa tehtaassa. Silva-sulatejuustojen valmistus siirtyi Jokilaakson Juustolle vuonna 2003. Tuotteet pakattiin aluksi laseihin, mutta pakkaukset ovat nykyisin kevyitä muovirasioita. Silva-levitteet valmistetaan Jämsässä.

Sulatejuustot