Jokilaakson Juuston Silva-sulatejuustot valmistetaan huolella valikoiduista juustoista, voista, sulatesuoloista ja mausteista perinteisillä resepteillä. Käytämme vain aitoja raaka-aineita, emme lisää tuotteisiin keinotekoisia aromeja. Maku on herkullinen!

Sulatejuustot ovat juustonsyöjien ympäristövalinta: niiden valmistukseen voidaan käyttää myös juustonpakkauksessa muutoin hukkaan jääviä juustokantteja. 

Silva-sulatejuustot ovat monikäyttöisiä ja hyvin säilyviä. Sulatejuusto sopivat sellaisenaan leivän päälle, ja niillä lisäät täyteläistä makua myös kastikkeisiin, keittoihin, pataruokiin ja pastaan. 

Silva Tuorejuusto valmistetaan rahkasta ja kermasta. Se sopii hyvin niin leivän päälle kuin leivontaan, esimerkiksi juustokakkuun. 

Silva-sulatejuustoilla on pitkä historia: Osuuskunta Enigheten aloitti Silva-sulatejuustojen valmistuksen sodan jälkeen ja rekisteröi Silva -tavaramerkin vuonna 1956. Juustot valmistettiin tuolloin Helsingissä Kaarlenkadulla sijainneessa tehtaassa. Silva-sulatejuustojen valmistus siirtyi Jokilaakson Juustolle vuonna 2003. Tuotteet pakattiin aluksi laseihin, mutta pakkaukset ovat nykyisin kevyitä muovirasioita. Silva-levitteet valmistetaan Jämsässä.

Sulatejuustot ja tuorejuusto